Uuraisten kunta
WEB-Kulkuri 5.3.4.22
 
 

 KORONATIEDOTE 24.3.2021!

Kuntosali on avoinna henkilöasiakkaille. Sulkuajan hyvistykset on kirjattu kausikorteille. 

Tervetuloa Uuraisten kunnan verkkokauppaan

Huom! Jos kortillesi on aiemmin ladattu kausikortti ja haluat ostaa kertakäyntejä, tai päinvastoin, otathan yhteyttä vapaa-aikatoimeen. Päivitämme korttimuodon tietoihisi. 

Rekisteröidy kerran asiakkaaksi järjestelmään. Saat rekisteröitymisestä vahvistuslinkin sähköpostiosoitteeseesi. Jos vahvistulinkki ei tullut 5 min. tarkista roskaposti.

Rekisteöitymisen jälkeen noin 3 vrk kuluttua pääset tekemään kortillesi livelatauksia Kauppa -painikkeella verkkokaupassa. (Työntekijän tulee yhdistää rekisteröityminen käytössäsi olevan ovikortin tietoihin. Jos järjestelmässä on samalla nimellä useampi ovikortti, rekisteröitymiseen yhdistetään viimeisimmäksi käytössä ollut kortti.)

Omat tiedot/kirjautumistunnus kohdasta näet omat tallennetut tietosi, joissa niitä voit myös päivittää. Kortintiedot kohdassa tulee näkyä kortin numerosarja ja voimassaolo, jolloin kortille voi ladata. Latauksen jälkeen, näet heti latauksen kortin voimassolossa.

Ennen verkkokauppaostoksia sinulla tulee olla hankittuna kuntosalikortti tai avainlätkä, jonka voit ostaa Uuraisten kirjastolta asiakaspalveluaikoina. 

 

Yhteydenotot:

Vapaa-aikapalvelut

eeva-maria.nousiainen@uurainen.fi

040 585 7784